Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Δεν ήξερε κανείς; Μας δουλεύουν


Πρώτον: Πόσες μέρες πριν την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών έκλεινε η Βουλή στο παρελθόν ; Εάν υπάρχει διαφορά τότε έχουμε ένα πολιτικό πραξικόπημα με εμφανέστατη αιτία ( παραγραφές και τερματισμός των συζητήσεων γύρω από τα ¨σκάνδαλα ¨ ). Εάν όχι ( δηλαδή η χρονική απόσταση του ενός μηνός ίσχυε πάντοτε ) τότε έχουμε συμπαιγνία «κυβέρνησης και μείζονος - ελάσσονος αντιπολίτευσης».
Εάν το ήξεραν όλοι (και κατά την άποψη μου το ήξεραν όλα τα κόμματα του «οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος-συστήματος» , τότε θα έπρεπε εδώ και ένα μήνα να βγάζουν ανακοινώσεις «προς τον λαό», να προειδοποιούν την κυβέρνηση : «Μη τυχόν και τολμήσεις να κλείσεις το «Ναό της Δημοκρατίας» διότι θα είσαστε - εκτός των άλλων - και ηθικοί αυτουργοί οικονομικών εγκλημάτων που κατά ευφημισμό τα ονομάζουμε σκάνδαλα, ηθικοί αυτουργοί για υπόθαλψη και συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών»
Κανένας όμως πολιτικός που βρίσκεται σε διαρκές πνευματικό ντελίριο ούτε «κόμμα» ( αφασία ) δεν προειδοποίησε για αυτό το ενδεχόμενο …ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ( ακόμα και οι «πρωτοπόροι» «υπερασπιστές» των λαϊκών συμφερόντων) ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ !!!
«ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που εν συντομία των αναγράφουμε και σαν «Κ.Κ.» - Σε λίγο θα προσθέτουμε σε παρένθεση ¨Κ.Κ.¨( τιμημένος ).
Δεύτερον: Ο Κ. Παπούλιας είναι ένας συμπολιτευόμενος πολιτικός της αντιπολίτευσης. «Λογικό» είναι να ενημερώνει το κόμμα από το οποίο προέρχεται για όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης , ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν βαθύ αντί-δημοκρατικό χαρακτήρα. Και όμως το ΠΑΣΟΚ ( δηλαδή ο Γιώργος Ππανδρέου της Μαργαρίτας ) αντέδρασε ΚΑΤΟΠΙΝ ( πριν δεν ήξερε τίποτα ! ) της «τοιχοκόλλησης του Προεδρικού Διατάγματος» στο περιστύλιο της Βουλής…
Είναι γνωστό ότι τα λεγόμενα «σκάνδαλα» , δηλαδή τα ειδεχθή πολιτικό- οικονομικά εγκλήματα που υποθηκεύουν - θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
Γι΄ αυτό και οι οργανωμένες σε μορφή συμμορίας πολιτικές παρατάξεις θέλουν , μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης όπου απαιτείται «πανεθνική προσπάθεια» και «ομόνοια» , να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις…
Ντροπή «Κ.Κ» να κλείνεις τη Βουλή …
Έκπληξη , έκπληξη δεν το περιμέναμε αυτό από εσένα !
Σαν «κόμματα» υπάρχουμε για προβλέπουμε το μέλλον σε βάθος χρόνου όχι όμως για το τι μπορεί να γίνει τον επόμενο μήνα …δεν είμαστε και θεοί !
Μας στερείς το αναγνωστήριο , τη βιβλιοθήκη και το καφενείο της Βουλής , μας στερείς από την άσκηση της πολυπόθητης «λαϊκής κυριαρχίας». Χωρίς αυτή δεν ζούμε…
Θα σε τιμωρήσει όμως ο λαός που θα ψηφίσει εμάς για κυβέρνηση για να… παραγράψουμε όλες σου τις αμέλειες τις οποίες ο λαός τις λέει απάτες , όπως έκανες και εσύ για μας…
Ε, ΄όχι να και ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή του τόπου ( ! ) για μερικές ανθρώπινες αδυναμίες…
ΝΤΑΝΤΟΝ

Από το www.antinews.gr

1 σχόλιο:

δημήτριος παν. μεντεσίδης είπε...

Ξαφνιάστηκαν...Δεν ήξεραν...
Φοβάμαι τους ανθρώπους που εφτά χρόνια έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι και μία ωραία πρωία-μεσούντος κάποιου Ιουλίου-βγήκαν στις πλατείες με σημαιάκια κραυγάζοντας ''δώστε τη χούντα στο λαό'' Μαν. Αναγνωστάκης.
Και συμπληρώνω...είναι αυτοί οι ίδιοι που έδιναν 99% στα δημοψηφίσματα του Γ.Παπ και αμέσως μετά την πτώση του στελέχωσαν (δυναμικά και με ζήλο όπως πάντοτε) το ''προοδευτικό'' κόμμα της αλλαγής. Ο υπερβάλλων αντιστασιακός ζήλος τους στη διάρκεια των ''αγώνων'' τους ενάντια στο ''φασισμό'' του '67-'73 (βλέπε πραιτωριανούς του τότε καθεστώτος εσύ αναγνώστη...) μου γνωστοποιείται ακόμη και σήμερα από τον πατέρα μου ο οποίος ήτο βοηθός στην επιθεώρηση α'βάθμιας εκπαίδευσης.Ούτε τα απλά μαθηματικά της αθροιστικής πράξης δεν ερμηνεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα της αντιστασιακής τους δράσης.
δ.μ