Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ξεχωριστές βραδιές τ' Αυγούστου


Βραδιές γλυκιές τ΄ Αυγούστου με μουσική από το 15ο Διεθνσιτα﷽﷽﷽﷽﷽﷽ιυν ακροανθετης Παναγιές σεμινάριο μουσικής Κοζάνης στο οποίο καλλιτεχνουργεί ο πιανίστας και συνθέτης Παναγιώτης Δημόπουλος. Από τις
εκδηλώσεις του ευτυχώς απουσιάζουν τα παράσιτα της όποιας εξουσίας (αυτά εξαντλούν τον πολιτισμό τους στα γελαδο-γιδοκουρέματα, τα πατατοπανηγύρια, τα σαλιγκαρομανταροφεστιβάλ, στα πανηγύρια για της Παναγιάς τα μάτια, ένθα ακαλλιέργητα εντελώς πρόσωπα και σώματα τσιφτετελο-ευτελίζονται και κλαρινοποδοκρατούνται).
             Μέχρι στιγμής είχαμε ρεσιτάλ πιάνου (Π. Δημόπουλος), αφιέρωμα στο Σοπέν (πιάνο Δημήτρης Δημόπουλος, φωνή Ελένη Λιώνα (εξαιρετική  παρουσία γενικά),  ρεσιτάλ βιZolongo danεν αεργο του Ε.ΜακΓκουλαιρ  o toy E.στα πανηγυρια γαι της Παναγιας τα μόλας του  John Harrington  (έπαιξε κι ένα έργο του Ε. ΜακΓκουλάιρ «Zolongo dance elegy” (2013) με συνοδεία στο πιάνο ο Π. Δημόπουλος.
            Απόψε στο Λαογραφικό Μουσείο στις 20.30 έχει Olivier Messiaen «Κουαρτέτονου﷽﷽﷽﷽﷽﷽sean Koyatrteo gia to tleow toy xr;onoyα πανηγυρια γαι της Παναγιας τα μο για το τέλος του χονου﷽﷽﷽﷽﷽﷽sean Koyatrteo gia to tleow toy xr;onoyα πανηγυρια γαι της Παναγιας τα μρόνου».  Το  έργο αυτό το θυμούνται σαν μουσική  υπόκρουση στις αναγνώσεις (κι απογνώσεις) του Γ. Κοροπούλη οι ακουγα ιο μουσικής Κοζάνηηημίτις ανγνωψσεις κι απογνωσεις του Γ.Κοροπουολου στο ακληστο θλόσοι άκουγαν το αλήστου θλίψης ΤΡΙΤΟ (φωτ. Α. Βατάλης)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχασε κιλά η Λιώνα, μπράβο.