Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοδιαφήμιση (απόψε δηλαδή)Διάβασα στο πρόγραμμα της NEΡΙΤ plaus πως την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, απόψε δηλ. μνήμη των Ταρασίου πατρ. ΚΠόλεως και Ρηγίνου επισκ. Σκοπέλου στις 7 μ.μ. η NEΡΙΤ plus θα προβάλει το τρίτο ντοκιμαντέρ της σειράς "Λογοτεχνικοί περίπατοι στη Βόρεια Ελλάδα", που είναι αφιερωμένο στην αναξιότητά μου, κατά πως λεν όσοι πάσχουν από το σύνδρομο του “αυτοοικτειρμού”. Η σειρά γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη Τάσο Ψαρρά σε σενάριο του πεζογράφου Περικλή Σφυρίδη.
 Στο ντοκυμαντέρ μιλούν δι ημάςλογος συγγραφες;, Αντωνιος ππαβασιλιεουηρμολ αυτούς οι: Ηλίας Κυρατσούς άλλοτε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλόγου Κοζάνης, Αντώνης Κάλφας (εννοείται) φιλόλογος, ποιητής κ.λπ., Αγνή Παπακώστα φιλόλογος συγγραφέας, Αντώνιος Παπαβασιλείου εκδότης της εφημερίδος “Χρονικά Δυτ. Μακεδονίας” στα Γρεβενά.
ΥΓ1 Δεν το είδα και φυσικά θα το δω. Οσοι αγαπητοί προσέλθετε στις οικείες σας οθόνες των τηλεοράσεων ή των Η.Υ δια τα περαιτέρω κυρίως για τα τοπία της Λευκοπηγής, της Κοζάνης, και του γραφείου.

ΥΓ2 Η Προβολή θα επαναληφθεί στις 3 τα ξημερώματα δια τους αγρυπνούντες


Δεν υπάρχουν σχόλια: