Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σοβαρά δήλωσις



Να πω δεν μ’ άρεσε, θάταν αμαρτία σχεδόν κανονική
που το «ΕΜΒΟΛΙΜΟΝ» και η «Παν ρτρει(3)δετις σχεδ του Μπ.Παστερνακ σε μτφρ. Γ.Κοροπορέμβαση» μπήκαν μόνες
στις κρατικές βραβεύσεις λογοτεχνίας ομοφώνως κριτικά
και τίναξαν από πάνω μας της μελαγχολίας τις σκόνες...

(Παράφραση ποιήματος του Μπ. Πάστερνακ σε μτφρ. Γ. Κοροπούλη)


            Δε φτάνν ρτρει(3)δετις σχεδ του Μπ.Παστερνακ σε μτφρ. Γ.Κοροποει που δεκαετίες σχεδόν τρεις (3) της κάνεις (και συχνά χάνειςια των διακιρσεων ,οΤην τΜπ.Παστερνακ σε μτφρ. Γ.Κοροπο) όλα τα χατίρια, εδώ και καιρό την μοιράζεις κιόλας στης πόλεώς σου τους παραλήπτες ως ταχυδρόμος. Την ταχυδρομική τέχνη και τους ανθρώπους της αγαπάς και κάπως την κατέχεις αφού κάποτε διετέλεσες λοια των διακιρσεων ,οΤην τΜπ.Παστερνακ σε μτφρ. Γ.Κοροποχίας (ΤΔ) Ταχυδρομικού αλλά τα λίαν ηυξημένα τέλη των ΕΛΤΑ κάνουν απαγορευτική την διανομή της μέσω αυτών (κι αυτά χάνουν). Είναι που καταργήθηκε εσχάτως και η χρηματική συνοδεία των διακρίσεων, ότι θα βγάζαμε καμιά εκδοτική χρονιά αγονάτιστοι.
            - Ομως μην είμεθα κι αχάριστοι...
            Οι καπετάνιοι και οι οπλαρχηγοί του χθεσινού εορτασμού (1821) τιμητικά διπλπως επισηςυμεν οσους μα ςπροτων σταμτοησε στους Τουρκους του Βαλτου) ΟΥτε κι ημεώματα ελάμβανον κι αυτοί, άνευ υλικπως επισηςυμεν οσους μα ςπροτων σταμτοησε στους Τουρκους του Βαλτου) ΟΥτε κι ημεών  οφελημάτων αλλά δεν σταματούσαν. Ο Μάρκος Μπότσαρης έσκισε το δίπλωμα και όρμησε στους Τούρκους του Βάλτου. Αρα ούτε κι ημείς, έστω  κακέκτυπα των αγωνιστών, σταματούμε.
            Ως εκ τούτου θερμώς ευχαριστούμε όσους μας προτίμησαν και νν, θα﷽﷽﷽﷽παροικυντας στοΦβηση χτες ηεμρα το Ευαγγλειμσο του Βαλτου) ΟΥτε κι ημεόσους περιπλέον χάρηκαν όταν διάβασαν τη  είδηση χτες, ημέρα το Ευαγγελισμού των περιοδικοτόκων
                        Ο Λευκοπηγής και Κοζάνης
                        Β.Π. Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: