Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Στα τούνελ χνότισαν ομίχλες





Η πόλις των Γρεβενών είναι η πλέον ρηξικέλευθος της Δ. Μακεδονίας δια τους εξής νόμιμους, βάσιμους κι αληθινούς λόγους:
α) Εχει σε δύο πλατείες αφιερωμένες στον απελευθερωτή της από την κατοχή της Κοζάνης το 1964, υπουργό της τότε ΕΚ. Κ. Ταλιαδούρο δύο προτομές του και εις απόστασιν η μία από την άλλη 168 μ. σε ευθεία γραμμή.

β) Είναι πρωτεύουσα των μανιταριών με μανιτάρια  εζγρφαο κ.λπ) υργΓκιοθσαν εγκατλελειμενες αυεεισαγωγής.
γ) Λειτουργεί εντός της η δημοκρατική, δημοτική εναλλαγή (το δημοτικό Ροκ εντ ρόλ της) αλλάζει δηλ. δημάρχους με άνεση υποκαμίσων. Φάρες και πα εζγρφαο κ.λπ) υργΓκιοθσαν εγκατλελειμενες αυετριές τοπικών πολιτικών  δεν ριζώνουν για γενιές, άρα και δεν χορταριάζουν σαν εγκαταλειμμένες αυλές εζγρφαο κ.λπ) υργΓκιοθσαν εγκατλελειμενες αυε δημοτικών σχολείων στην ύπαιθρο ή τάφοι ξεχασμένοι στις πόλεις.
δ) Διοργανώνει αφι εζγρφαο κ.λπ) υργΓκιοθσαν εγκατλελειμενες αυεέρωμα (η Δημόσια Βιβλιοθήκη της υπό τον κ. Ζαγκανίκα) στις 15/1-2014, στον κ . Θ. Γκόνη (γεν. Γκόνεως) ποιητή στιχουργό, πεζογράφο κ.α. ερήμην του. Επιμέλεια παρουσίασης Δήμητρα Καραγιάννη και Τάσα Σιόμου, εκ Κοζάνης πενενες﷽﷽﷽﷽﷽ τοπικφαγια γενι αλλα ελ της Εγβατια παρρί την φιλολογίαν, την δημοσιογραφίαν και την τοπικήν πολιτικήν ασχολούμενες - νεότης κι ωριμότης οδός μία και ωυτή μία δε και η ωραιότης-. Τραγούδια σε στίχους του εν λόγω αποδόθηκαν από την κ. Στέλλα Παπαλάμπρου, νεαρά καλλικέλαδο δικηγόρο. Σολίστ σε κιθάρα και μπουζούκι ο κ. Δ. Λάππας. Ο περί ου, επί του καφενείου Κρυστάλ, τοπος ﷽﷽﷽﷽﷽ραρα του εν λόγω αποα ελ της Εγβατια παρρόπος, δεν παρέστη στην βραδιά  διότι τον σταμάτησαν οι ομίχλες, κατά δήλωσίν του στα τούνελ της Εγνατίας παρά την Βέροια  ή δεν ξεκίνησε καν από τον τόπο του κατά τις υπόνοιες εκείνων που προσήλθαν να τον δουν.
         - Επαρχία πάντα. Αλλά ας προσέχουμε εφεξής!
ς μας ﷽﷽﷽﷽τα ςθασαν  κοχν τ τουνελ της Εγβατια παρ
         Στα τούνελ της Εγνατίας χνότισαν του Ιανουας μας ﷽﷽﷽﷽τα ςθασαν  κοχν τ τουνελ της Εγβατια παρρίου ομίχλες
         και πιάσαν κορϊδο την ψυχή μας σαν τις σεφερικές τσίς μας ﷽﷽﷽﷽τα ςθασαν  κοχν τ τουνελ της Εγβατια παρχλες

Δεν υπάρχουν σχόλια: