Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Στην αυλή του αρχοντικού Γρ. Βούρκα βραδιά μόνον για άρχοντες της ευαισθησίας κι όχι της Τ.Α.*




Εξαίσια μουσική βραδιά
ποίησης και μουσικής επαπειλείται


Πρόσκληση
προς ευγενικούς συμπολίτες

«Η ζωή είναι όνειρο που βλέπει ο Θεός»
(Χ. Λ. Μπόρχες)

Βραδιά ποιήσεως και μουσικής στην αυλή του αρχοντικού οίκου Γρηγορίου Βούρκα (δίπλα από το Επισκοπείον και επί της οδού Δημογεροντίας).
Διαβάζει ποιήματα του Χ. Λ. Μπόρχες ο Τάσος Αναστασόπουλος
Στις μουσικές στίξεις κι αυτοσχεδιασμούς ο Αλέκος Στιβακτής
Παρασκευή 28 Αυγούστου ώρα 8 το βράδυ

ΔΕΠΑΚ-ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 09
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»

Σημείωση
Στους εχθρούς της βραδιάς κατά σειρά περιλαμβάνονται:
1.Η βροχή που καιροφυλακτεί
2.Η κυρία Γλυκερία, αοιδός κανονική, η οποία την ίδια βραδιά στον Κρόκο (Γκόμπλιτσα κατά το πάτριόν της όνομα) δίδει συναυλία στο πλαίσιον του εορτασμού του νεοφανέντος προστάτου της κώμεως «κρόκου», φυτού ευγενούς, χρήσιμο εις την βαφική, την μαγειρική και την διεγερτική φάση των ανθρώπων. Αρα η προς τα εκεί όδευση των ανθρώπων θα πλήξει αμέσως την προσέλευση στο αρχοντικό.
3. Ο Τίμιος Πρόδρομος ο οποίος εορτάζει την επαύριον (Αποτομή κεφαλής Ιωάννου του Προδρόμου, αυστηρά νηστεία) αλλά την παραμονή της εορτής, στο διαμέρισμα της Ν. Νικοπόλεως δηλ. το Σκαφίδι- πίσω από τον Αη-Λια εκεί που υπάρχει και το ομότιτλον κάθισμα του Π.Ι.Μ.Σ.Κ. στην κυριολεξία και μεταφορικά, θα λάβει χώρα κατανυκτικός εσπερινός (όλες οι αλληλογλειφόμενες εξουσίες θα είναι εκεί) αλλά και πανηγυρική πανηγύρι με την ορχήστρα του κ. Δ. Παπατσιμούλη (παγκοσμίως άγνωστη)
Κι από εδώ διαρροές το λοιπόν.

*Δεν εννοούμε Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά Τοπικής Αναισθησίας

2 σχόλια:

Jeff in Venice είπε...

Μια χαρά θα τα πάτε, μην ανησυχείτε. Ας πάει το μπουλούκι στη Γκόμπλιτσα και οι παρατρεχάμενοι στην εκκλησία. Καμία από τις δύο κατηγορίες δεν σας είναι χρήσιμη.

Καλή επιτυχία!

δημήτριος παν. μεντεσίδης είπε...

Υπάρχει ακόμη ένας εχθρός της βραδιάς αγαπητέ Β. Είναι η τελευταία πόρτα του πύργου του Κυανοπώγωνα. Η πόρτα που οδηγεί στο θάνατο, και που όμως η περιέργεια την τροφοδοτεί με νέα θύματα οδηγώντας τα στα βάθη του πύργου. Ο ενδιαφέρων αυτός μύθος που ουσιαστικά είναι στοχασμός πάνω στον απαγορευμένο καρπό, είναι και μιά εκδοχή κάποιου απαγορευμένου πράγματος: εκεί που δεν επιτρέπεται να πάει κανείς.