Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κύριε Δήμαρχε γιατί για 650 ευρώ σιωπά το ΤΡΙΤΟ Πρόγραμμα στην πόλη της Κοζάνης;

                                          
Επιστολή προς τον κ. Γαζιβέλη        
         προϊστάμενο Τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΑ

         Αξιότιμε κύριε Γαζιβέλη

         Εκπροσωπώντας περισσότερους από 300 καθημερινούς, τακτικούς ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και ειδικά του Τρίτου Προγράμματος στην πόλη της Κοζάνης (τηρουμένων των αναλογιών είναι το υψηλότερο ποσοστό ακροαματικότητας στην Ελλάδα), σας παρακαλούμε να κάνετε πράξη (ως προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών) την υπόσχεση που δώσατε στις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και να στείλετε την κάρτα για τη δωρεάν λήψη του σήματος του ΤΡΙΤΟΥ. Ετσι ώστε να επανέλθει αυτό στους φυσικούς «δέκτες» του οι οποίοι (μαζί με όλο τον ελληνικό πληθυσμό) είναι εκτός από ακροατές ταυτόχρονα κι αυτοί που τη συντηρούν με την ειδική φορολογία τους, την Ελληνική ραδιοφωνία είτε ως υλική υποδομή  είτε ως εργαζόμενους σε όλες τις παραλλαγές της.
         Εδώ και πολλά χρόνια, κι αυτό το γνώριζαν οι υπηρεσίες του ΤΡΙΤΟΥ κι ειδικά από την εποχή του αείμνηστου διευθυντή Γ. Τσαγκάρη, στην πόλη μας ακούγαμε το ΤΡΙΤΟ ιδίοις  αναλώμασι ελλείψει αναμεταδότη, ο οποίος παρόλες τις παρακλήσεις μας δεν τοποθετήθηκε ποτέ.  Αργότερα με τη χορηγία του Δήμου Κοζάνης ακούγαμε αυτό από το NOVA και ο δήμος πλήρωνε τη συνδρομή (κάποιες φορές την πληρώναμε οι ίδιοι). Τώρα δυσκολεύεται  ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτό και σας ζήτησε την κάρτα. Αν δεν γίνει δυνατό να την στείλετε θα αναγκαστούμε και πάλι με έρανο να επωφεληθούμε μιας παροχής, η οποία όμως είναι δικαίωμά μας απαιτητό από την Ελληνική Ραδιοφωνία, η οποία ανήκει σ’ όλους μας, όπως άλλωστε ισχυρίζονταν οι πολύμηνοι απεργοί της.
         Το ΤΡΙΤΟ πρόγραμμα ήταν ίσως η μοναδική παροχή τόσο υψηλού αισθητικού και πολιτισμικού λόγου που παρείχε ο Δήμος σε μια μερίδα πολιτών του υποκαθιστώντας την ΕΡΑ στις υποχρεώσεις της και με ελάχιστη επιβάρυνση. Σήμερα φαντάζει τόσο κακόγουστο πολιτικά                                                                                                                                                                  να μην μπορούμε ν ακούμε το ΤΡΙΤΟ, λες και είμαστε σε τριτοκοσμική χώρα και περιοχή είτε από την αδυναμία του Δήμου Κοζάνης είτε κυρίως από την αβελτηρία της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

                           Β. Π. Καραγιάννης
                           Δικηγόρος Κοζάνης
                           Χ. Μούκα 1  2461034691        
                 
                                             Κοινοποίηση
                                             Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΑ
                                             Βουλευτές του Ν. Κοζάνης
                                             Γ.Γ. Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας
                                             Δήμαρχο Κοζάνης
                                             ΜΜΕ Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: