Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Εικονοάριστοι κι εικονοάχρηστοι


Ακούς εκεί δεν ντρέπονται οι παλιοζητιάνοι και οι λωποδύτες γενικώς, μέλη εκλεκτά της ευαγούς κοινωνίας μας, να χρησιμοποιούν το όνομα της αγίας μητροπόλεώς μας και τα σύμβολα της χριστιανοσύνης, εικόνες της Παναγίας και λαοφιλών αγίων , και μ’ αυτά υπό μάλης να χτυπούν τις πόρτες των νοικοκυραίων χριστιανών και μη, ζητώντας έλεος κ.α. για να επιβιώσουν. Η χρήση των παραπάνω συμβόλων και ο τρόπος του ευαγγελικού άλλωστε « κρούετε και ανοιγήσετε» ανήκει στα θεσμικά όργανα της χριστιανικής θεοκρατείας και μόνον αυτοί δικαιούνται να βγαίνουν στη επαιτητική γύρα, μάλιστα χρησιμοποιώντας μαθητές κι άλλα αθώα παιδία (άφετε τα παιδία ελθείν προς εμέ).
Ολοι οι λοιποί είναι απατεώνες κατ’ επάγγελμα (φυσικά και θα πάνε στην Κόλαση, αλλά αυτό θα γίνει μετά θάνατον, εννοείται) και πρέπει να ειδοποιείται η ελληνική αστυνομία να τους συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω, όπως καλή ώρα έκανε και συνέλαβε τις εκδιδόμενες που έτριβον το μόριον του αστυνόμου μέχρις ερωτικής τελειώσεώς του (είμαι η Πετρούλα και μόλις τέλειωσα που λέει κι ο καθημερινός καιρός) και μάλιστα το ανακοίνωσε κορδακιζόμενη για το επίτευγμά της. Η δε τοπική μας αστυνομία που έχει βαρεθεί να πιάνει εμπόρους χασίς (κατά τον υπολογισμό του αείμνηστου Μποστ 100 χρήστες επί 0,90 έκαστος = 90 γραμμάρια συνυπολογιζομένων και των υπολειμμάτων τσιγαρλικίων που βρίσκουν στα τασάκια, όπως ανακοινώθηκε, θα χρειαστούν συλλήψεις 1000 ατόμων για ένα κιλό χασίς), ας κάνει κάτι σοβαρότερο επιτέλους. Αφήνουν τον αξιότιμο κύριο Αρίστο, τον κάθε Αρίστο δηλαδή, ν’ αντιποιείται το έργο της εκκλησίας κι αλληλούια!

1 σχόλιο:

δημήτριος παν. μεντεσίδης είπε...

ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΡΥΒΟTAN ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ...

dimentes12